Lista site-uri cu informatii despre traficul rutier  si  drumurile nationale din Romania,  site-uri cu harti rutiere interactive, calculatoare de distante rutiere, achizitionare RCA, rovinieta , magazin electronice auto

 

 
listasoferilor cnadr.ro -  este site-ul oficial al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania unde puteti gasi informatii in timp real  atat despre situatia drumurilor(evenimente rutiere, drumuri nationale cu circulatia intrerupta din cauza conditiilor meteo nefavorabile,drumuri nationale cu circulatia intrerupta,drumuri nationale cu circulatia ingreunata,drumuri nationale pe care se efectueaza lucrari de reabilitari, modernizari, intretinere si reparatii, starea partii carosabile) , cat si informatii legate de rovinieta.
Veti gasi o sectiune unde va puteti verifica valabilitatea rovinietei, o sectiune “Call Center – Rovinieta” in care se afla datele de contact la care puteti apela daca doriti informatii legate de rovinieta cat si informatii despre plata acesteia prin sms si o sectiune cu foarte multe informatii legate de rovinieta(acte normative,puncte de distributie,etc.)

 

De asemenea pe site mai gasiti comunicate de presa, informatii legate de intretinerea retelei de drumuri, legate de legislatie, achizitii publice, informatii financiare,  despre transporturi rutiere,etctrafficguide.ro ofera informatii despre traficul rutier in timp real  (trafic ingreunat,blocat,restrictii de circulatie), pentru drumurile nationale,autostrazile din tara si pentru Bucuresti.Informatiile(care se actualizeaza in timp real) le gasiti amplasate pe harta interactiva  a siteului, unde veti gasi si aproape toate camerele web live de pe soselele din Romania.


De asemenea pe site veti gasi o sectiune “trafic pe mobil” unde se afla aplicatia “Trafficguide” care poate fi instalata pe iPhone si iPad(include si harta offline pentru Bucuresti si drumurile nationale), precum si linkul de accesare a siteului in versiunea pentru mobil si tablete.


 

 

 

RCA ieftin -  ofera servicii de achizitionare polite RCA( aveti posibilitatea sa comparati preturile RCA oferite de companiile de asigurare introducand datele despre masina in sectiunea ”compara RCA” si astfel puteti alege cel mai mic pret afisat - in functie de datele introduse), de achizitionare asigurare de locuinta, servicii de achizitionare rovinieta, servicii de asistenta rutiera.


Polita RCA este livrata gratuit la dumneavoastra acasa, indiferent de localitatea in care va aflati(plata se face la livrare, livrarea se face in 24 de ore in Bucuresti si in tara).

 

 

 

 

 

UpCar -  este un magazin online de electronice auto si comercializeaza navigatii GPS portabile, dedicate(Honda, Hyundai, Volvo, Land Rover, Skoda, Seat, Bmw,Ford, Opel,etc), statii radio( auto CB, walkie talkie, moto&sport), camere auto DVR si camere video sport, produse pentru securitate si confort ( alarme auto, senzori de parcare, accesorii alarme, inchideri centralizate,etc.), portbagaje, suporturi si carlige, accesorii moto si Offroad 4x4, mp3 playere, boxe , subwoofere.


Pe site trebuie sa va creati cont pentru a comanda, iar plata se face la primirea coletului, dupa verificarea acestuia ( drept de retur in 30 zile) sau puteti ridica produsele din showroom-ul din Bucuresti. In sectiunea “ Promotii” veti gasi produsele reduse la pret.

 

 

 

 


google maps apartine companiei gigant Google si ofera o harta interactiva a lumii cat mai completa, care va permite a planifica, calcula si vizualiza in acelasi timp  distantele rutiere pe  care doriti sa le parcurgeti atat in tara cat si in afara(se calculeaza folosiind sectiunea “indicatii de orientare”).


Aveti optiunea de a alege calcularea dupa modul de calatorie (cu masina, cu transport public, pe jos sau cu bicicleta), precum si in functie de bifarea casutelor de evitare trasee in sectiunea “Optiuni pentru traseu”.

 

De asemenea daca doriti sa vizualizati traseul in poze, google maps va ofera posibilitatea aceasta folosiind aplicatia street view, care se gaseste deobicei in partea dreapta jos a ecranului.

 

listedaleinternetului

 

 

 

Pentru a vizualiza imagini dati click stanga pe omuletul galben, tineti apasat pe el , il trageti deasupra strazii sau locatiei pe care doriti sa o vizualizati si il lasati sa cada acolo.

 

listedaleinternetului2

 

 

 

 

distanta.com –  va ajuta sa calculati distantele rutiere atat in Romania cat si in afara tarii, de asemenea dispune si de un calculator de consum , precum si de o sectiune de indicatii pentru traseul ales.

 distanta.ro -  il puteti utiliza pentru calcularea traseelor rutiere dorite atat in tara cat si in afara tarii