Lista magazine  online gadgeturi, cadouri

 

 

 

Nu stiti ce cadouri sa cumparati pentru persoanele dragi?Magazinele online de gadgeturi reprezinta o sursa de inspiratie aparte pentru a cumpara cadouri deosebite celor dragi.

 

gadgeturi,cadouri

Gadgetway.ro -  acest magazin online apartine companiei  Gadgetway SRL –D si comercializeaza smartwatchuri,  produse de monitorizare a sanatatii, baterii de incarcare externe, incarcatoare solare, adaptoare de incarcare, boxe wireless, casti, drone si accesorii, jucarii inteligente, cantare inteligente.

Contact  – comenzi si informatii: 0744.423.438Gadgetworld.ro  –  comercializeaza gadgeturi electronice, gadgeturi funny, sport, gadgeturi de vara ,de iarna,  gadgeturi jucarii, boxe portabile Bluetooth, bratari, acumulatori portabili.Fungadgets.ro este un magazin online de gadgeturi ce apartine companiei VHCI Business Development  SRL si  ofera spre vanzare produse  pentru toata  familia( cadouri pentru barbati,femei,copii).
Fungadgets comercializeaza boxe portabile(mono,stereo,cu Bluetooth), ceasuri ingenioase de birou si perete,  gadgeturi jucarii(elicoptere si drone, roller coaster, jucarii educative pentru copii, jucarii solare, roboti), aparate de masaj,gadgeturi deosebite. Pe site veti gasi si produse cu preturi reduse, in sectiunea       “ Oferte speciale” si in sectiunea “ Resigilate”.


Relatii cu clientii:  0755.900.400 / contact@fungadgets.ro

 

 

 

Smagets.ro –  apartine companiei Media Sat si ofera spre vanzare bratari inteligente,  smartwatchuri, incarcatoare portabile, cantare inteligente, boxe cu bluetooth, senzor pentru monitorizarea plantelor, becuri  inteligente cu bluetooth si multe alte gadgeturi deosebite.


Relatii cu clientii:  +40.31.82.53.535 / +40.31.822.11.11

 

 

 

 Smuff.ro -  comercializeaza numeroase gadgeturi speciale : incarcatoare solare portabile, selfie stick,drone, smartwatchuri,boxe cu Bluetooth, jucarii inteligente animalute Wowee Cuties, manusi Touch cu Bluetooth, camere foto-video  Rollei  subacvatice, senzori gps caini si pisici, si multe alte gadgeturi utile si deosebite ce pot fi oferite ca si cadouri celor dragi.


Relatii cu clientii:  intre orele 09.00 – 18.00
  Telefon:  0758.013.777 / 0758.013.776

 

 

 


Electrostil.ro
 – este un magazine online ce comercializeaza gadgeturi din categoria de articole sportive, electronice, articole de autoaparare, articole pentru sanatate si dieta, precum si telecomenzi pentru televizoare.Pe site veti gasi si o sectiune de “ Promotii” unde se vand produse cu pret mai redus.


Telefon: 0766.668.848, 0734.705.807

 

 

 


Phunny.ro
-  a fost infiintat in anul 2012, apartine societatii  Virtual Com SRL  si ofera spre vanzare gadgeturi si produse  ce pot fi oferite ca si cadouri celor dragi(cadouri pentru barbati,femei,copii).


Telefon: 0721.922.771